Græsklipning

Græsklipning

Vi tilbyder klipning af både små og store græsplæner inklusiv skråninger og andre svært tilgængelige steder.

Spar penge på serviceaftaler 

Vi tilbyder serviceaftaler, der inkluderer fast pleje og vedligeholdelse af græsplæner, parkeringsarealer, anlæg og andre grønne områder. Opnå kontante fordele med en fast serviceaftale – vi løser gerne hasteopgaver for at give dig den bedste service.

MAYLAND Service sørger for, at din græsplane altid fremstår flot og nyslået. Der er ikke noget bedre end at nyde friheden i sin have, når solen luner, og fuglene synger.

 

Vi slår jeres græs, når I ønsker det! Således behøver I ikke længere at bruge tid eller energi på græsslåning og skulle du eller plænen har behov for det, har vi en turnus hvor vi klippet græsset hver 7, 10 eller 14 dag– I skal i stedet nyde haven i al dens pragt. Og vi trimmer også arealerne langs mure, bede og lignende, vi kan også kantskære plænen alt efter jeres ønsker og behov. Og har mosset taget overhånd, tilbyder vi også at bekæmpe med vertikalskærer, vertikalskæren fjerner effektivt mosset og giver plads i plænen til nye græsfrø, så der på sigt bliver en tæt græsplæne. 

Vi har mange års erfaring inden for Haveservice og arbejder både for private såvel som erhverv og offentlige haver. Vi bruger nyere maskiner og har personale, der med respekt for naturen og havens blomster samt bede slår græsset grundigt og pænt.

Andre haveservices

Vi tilbyder også andre services inden for havearbejde – heriblandt fældning af træer og fjernelse af mos. Har I andre opgaver i haven, som I ønsker, at vi skal tage os af, da finder vi frem til en passende aftale.

Aftaler til jeres fordel

Fleksibilitet er et af nøgleordene i vores firma. Og vores navn er din garanti og sikkerhed, for et flot og veludført arbejde, Vi tilpasser vores services efter kunden. Og vi slår gerne din plæne, på tider af dagen, hvor ad arbejder, så du er så lidt generet af det så muligt eller passer ind i dine planer. Når du tager kontakt til os, finder vi i fællesskab frem til den løsning, der matcher jeres ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 30 200 551, eller via vores kontakt formular, så vil vi ringe tilbage, omkring en snak om, hvad vi Evt. kan tilbyde og hvad vi kan være behjælpelig med, om det er plæneklipning, hækkeklipning, eller andre services, men vælger du MAYLAND Service, som servicepartner, så er navnet din garanti og sikkerhed for et godt og veludført arbejde.