Hækklipning

Hækkeklipning

Det er ikke en selvfølge, at havens planter og træer udvikler sig på en tilfredsstillende måde. Og da sket ikke lige den måde, man selv havde et ønske om at det skulle se ud. Det kræver sommetider at man er nødt til at skal ind og kigge på beskæring af de træer og buske man har i haven. Og Har du ikke tid til at gøre hækken klar til sommeren eller kan du ikke overskue projektet med hækkeklipning, så lad os klare opgaven for dig ved at lade os stå for arbejdet, er du garanteret, at hækken bliver klippet til tiden, og at den bliver klippet flot og korrekt.
MAYLAND Service klipper alle former for hække, hvad enten der er tale om Liguster, Bøg, Spirea, Taks eller en helt femte slags.

Få en fast aftale med os, så klipper vi, når det er tid!
Vi klipper hæk for private kunder, men varetager også faste aftaler for virksomheder og boligforeninger, hvor vi varetager alt arbejdet med hækkeklipningen i løbet af året, så det omkringliggende område ser pænt, indbydende og velholdt ud.

Med en omhyggelig beskæring sikrer du dig, at dine træer og buske får sunde leve og vækstbetingelser og samtidig former sig smukt i mange år frem. Hækken skal klippes jævnligt og korrekt for at blive tæt og flot. Det tilbyder vi hos MAYLAND Service.

MAYLAND Service klarer alle beskæringsopgaver store som små opgaver effektivt og tilbyder desuden en grundig rådgivning om eksempelvis beskæring og tilklipning.
Vi har også stor erfaring inden for træfældning. Her er det vigtigt, at arbejdet udføres på den rigtige måde, således at vi ikke beskadiger noget. Og så det ikke ødelægger andre træer eller buske i området.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 30 200 551, eller via vores kontakt formular, så vil vi ringe tilbage, omkring en snak om, hvad vi Evt. kan tilbyde og hvad vi kan være behjælpelig med, om det er plæneklipning, hækkeklipning, eller andre services, men vælger du MAYLAND Service, som servicepartner, så er navnet din garanti og sikkerhed for et godt og veludført arbejde.