Have service

Haveservice

MAYLAND Service er en virksomhed som servicerer og vedligeholder de grønne områder for virksomheder, boligforeninger, kommuner samt private kunder.

 

Vi tilbyder haveservice til kunder i Aalborg og omegn. Vi kan tilbyde dig at få lavet en sæsonaftale, som detaljeret beskriver vores arbejde, eller vi kan udføre opgaver efter dine ønsker og behov. Vi arbejder også på timebasis.  

 

Vi er et firma, som lægger vægt på god service og veludført arbejde. Det er vigtigt for os at du som kunde har en god oplevelse, MAYLAND Service er din garanti for kvalitet og veludført arbejde, når du vælger at benytte dig af MAYLAND Service. Derfor har du som kunde altid mulighed for at være i løbende kontakt med os omkring dine ønsker og ideer for havearbejdet.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 30 200 551, eller via vores kontakt formular, så vil vi ringe tilbage, omkring en snak om, hvad vi Evt. kan tilbyde og hvad vi kan være behjælpelig med, om det er plæneklipning, hækkeklipning, eller andre services, men vælger du MAYLAND Service, som servicepartner, så er navnet din garanti og sikkerhed for et godt og veludført arbejde.