Snerydning & Saltning

Snerydning og Glatførebekæmpelse

Aalborg og Omegn

Snerydning er / elle kan være en tidskrævende opgave og skal udføres gentagne gange i vintermånederne. Snerydningen påhviler den private grundejer såvel som offentlige myndighed, og der kan rejses erstatningskrav. Det kan ofte være forbundet med store omkostninger og risici, såfremt uheldet er ude – hvad enten ulykker eller personskader indtræffer, hvis vinterbekæmpelsen ikke tages alvorligt.
hvis rydningen er mangelfuld og dermed føre til glideskader.
Undgå disse problemer og lad MAYLAND Service hjælpe dig med snerydningen!.
Mangelfuld vinterbekæmpelse Med en attraktiv vinterbekæmpelsesaftale hos MAYLAND Service fritages du for dette ansvar. Vi sørger for snerydning og saltning, når vejrliget foreskriver det. Vi sørger for alle former for vinterbekæmpelse – f.eks. at p-pladser, gangarealer, stianlæg m.m. er ryddede og saltede, når behovet er der.

Undgå mangelfuld snerydning
Hos MAYLAND Service tilbyder vi en effektiv snerydning og saltning af både store og små arealer, samt snerydning af tage som vi har stor erfaring med – alt til konkurrencedygtige priser. Vi tager desuden også indkørslen / indgangen, mod en mindre merpris.

Udover den almindelige snerydning og saltning udfører vi desuden glatførebekæmpelse såsom saltning og grusning. Vi har udstyret til både at rydde fortove, parkeringspladser samt veje.

Gennem solid og god kommunikation med kunden, sikrer vi at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet. og inden aftalen eller arbejdet påbegyndes, sender vi en bekræftigelse, ap den aftale der er indgået, så der ikke sker nogen form for misforståelse. det sikrer en god oplevelse for både kunde og Entreprenør samt at det altid er en god oplevelse at samarbejde med os. Vi tilbyder faste aftaler enten udelukkende omkring vinterydelser eller i forbindelse med en generel vedligeholdelsesaftale, der kan omfatte renholdelse af udendørsarealer hele året.

Vi hjælper dig med vinterbekæmpelsen
MAYLAND Service tilbyder kundespecifikke løsninger til snerydning og glatførebekæmpelse. Løsningerne aftales og koordineres med dig som kunde, og de udføres altid med udgangspunkt i dine ønsker og behov.
Vores materielle udstyr afspejler til enhver tid krav til effektivitet og funktionalitet, som sikrer dig som kunde en økonomisk attraktiv opgaveudførsel.
Ofte er vinterbekæmpelse individuel, og du anbefales at tage os med på råd, inden du beslutter dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 30 200 551, eller via vores kontakt formular, så vil vi ringe tilbage, omkring en snak om, hvad vi Evt. kan tilbyde og hvad vi kan være behjælpelig med, om det er plæneklipning, hækkeklipning, eller andre services, men vælger du MAYLAND Service, som servicepartner, så er navnet din garanti og sikkerhed for et godt og veludført arbejde.